-
06-24-2003 10:58 раніцы # 1
Fantastico - Выпраўлена памылка PHProjekt -
Усе прывітанне
Пры ўстаноўцы PHProjekt вы ўбачыце, што ёсць памылка са стварэннем табліцы для функцыі Mail.
Уваход на Projekt
Выканаць setup.php, увядзіце ваш пароль і выбраць наладзіць існуючыя ўстаноўкі. На ўстаноўцы форме змяніць значэнне пошты ад 2 (пісьмова) да 1 (толькі для чытання) - Click - Перайсці на гэтай старонцы і далей.
Цяпер вы зможаце чытаць пошту.
Выканаць setup.php зноў - Змяненне задняй Значэнне 2 і настройкі будуць пісаць новыя табліцы SQL для чытання пошты, а таксама. - Click - Адразу гэтую старонку і наступную.
Цяпер вы зможаце чытаць пошту.
Have Fun - Gnuoo
-
06-24-2003 11:06 раніцы # 2
І ..... на самой справе не выправіць, але некалькі саветаў
Прывітанне ўсім
Як Projekt адміністратара вы не бачыце службу квіткі - стварыць карыстальніка з правамі галоўнага ўваходу ў сістэму з і вы зможаце таксама.
Калі вы зьмяніце сваё Адміністратара Галоўны вы губляеце правамі адміністратара і не могуць атрымаць іх назад, калі вы не зьмяніце SQL базы даных. Перайсці да табліцы карыстальнікаў і змяніць права (АКК) з с (для кіраўніка), каб (для адміністратара).
******** І *******
Пры ўстаноўцы рэзервовай дадаць на мод. Стварыце новую папку для яго, не далучайце яго дапаўненні каталогі - яна ўсё яшчэ працуе, але толькі вы будзеце ведаць, дзе яна - яго не вельмі зручна, маючы ўсе, хто выкарыстоўвае сістэму магчымасць рэзервовае капіраванне базы дадзеных.
Have Fun
Gnuoo
-
06-24-2003 11:33 раніцы # 3
дзякуй ...
Саветы, як гэтыя аб наяўных праграмах для ўстаноўкі вельмі карысныя. Я патраціў шмат часу на дакументацыю і прыклады тыпу праграм, а таксама ідэі, як гэта дапаможа зэканоміць крыху часу і гора.
-
06-24-2003 2:57 вечара # 4
Projekt гэта агромністая "дадаць" да аферты, калі вашы кліенты мішэні малых / сярэдніх кампаній, я бачыў сістэмы кіраўніцкай каманды за $ 1000, што складаныя, цяжка выкарыстоўваць і менш функцыях сістэмы.
Тое, што я спрабую настройкі такое хостынг на сайты дызайн упакоўкі, якія будуць прапаноўваць кіравання вэб-кантэнтам сістэмы і комплекснай сістэмы Манджмент праекта.
Я выкарыстоўваю phpwebsite не ядзерную зброю / PostNuke з-за сваёй модульнай структуры старонка / стварэння меню, і гэта шаблон сістэмы гэта азначае, што вы можаце ствараць сайты, якія не падобныя на ўсе астатнія сайты нуклеозид.
Я працую над ўзламаць які уключыў вэб-публікацыю параметр PHProjekt ў "Кампанія Інтранэт-Information" у раздзеле phpwebsite.
Усе з выкарыстаннем адкрытых крыніц дадатку - так што я не маю перадаць выдаткі на ліцэнзіі на маіх кліентаў
Gnuoo
Я стаўлю гэты пост не ў тым патоку - прыйшлося перанесці яе
Інфармацыя тэму
Карыстальнікі, праглядаюцца гэтую тэму
Ёсць у цяперашні час 1 карыстальнікаў праглядаюць гэтую тэму. (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)
Падобныя ніткі
-
Па Аффа ў форуме Агульныя пытанні і каментарыі
Адказаў: 3
Апошняе паведамленне: 04-18-2005, 1:01 вечара
-
Па Брадборн ў форуме Агульныя пытанні і каментарыі
Адказаў: 1
Апошняе паведамленне: 01-25-2005, 12:12 раніцы
-
Па moresler ў форуме CPanel панэль кіравання
Адказаў: 2