-
08-24-2006 12:40 вечара # 1
DNS ўсіх $ * # # уверх!
Я пазбягаў размяшчэння тут, але я сапраўды не атрымаўшы дазвол праз тыкета-сістэму.
Некаторы час таму было aparanty сбое жорсткага дыска, на wwwroot19.net дзе ўсе мае сайты былі.
Так яны, здавалася, перанесьці іх у wwwroot15.net ... роду.
Праблема ў тым, што 16 абласцей паказваюць на ўласным сэрверы старонцы-зоны (а-1.pgzn.com), 6 па-ранейшаму паказваюць на цяпер неіснуючай wwwroot19.net сервера, а другі 30ish пункт wwwroot15 сервера. І ён працягвае мяняцца.
Helpdesk настойвае на тым, усе яны ўказваюць на "новы" сервер, але я нават не ведаю, хто гэта (root15 або pgzn). Гэта вялізная праблема, таму што кожны раз адзін "рухаецца", усе змены губляюцца. Нават мая WHM гэта гіганцкая праблема, таму што я паказваю 46 рахункаў, калі я увайсці ў root15 а 49, калі я ўваходжу ў pgzn ... Я не магу Увайсці ў root19 таму, што яго ўніз цяперашні час (назаўсёды?).
Я быў кліентам на працягу доўгага часу, і PZ ніколі не быў вельмі добры ў апавяшчэнне, калі ёсць змены ... так што я пачаў здзіўляцца, калі сервер імёнаў схемы змянілася. Што сервера імёнаў я павінен указваць мой даменаў? Я іх буду ns1.wwwroot.net і ns2.wwwroot.net таму што, як я першапачаткова сказаў, каб гэта зрабіць, і ніколі не казаў нічога з тых часоў.
Дзякуй
- Стывен
-
08-24-2006 1:25 вечара # 2
Прывітанне Стывен,
Падобна, у вас ёсць рэчы, якія тут толькі тэхнічная падтрымка змогуць дапамагчы. А паколькі сістэма продажу квіткоў, не для атрымання выніку, я б таксама пачаць размову тут.
Пры стварэнні новай уліковай запісы з дапамогай вэб-Host Manager, яна паказвае мне інфармацыю для nameServer1 і nameServer2. Калі я выкарыстоўваю мой адрас электроннай пошты для кантактныя дадзеныя новай ўліковага запісу я атрымліваю аўтаматычна электроннай пошты (з маёй Cpanel), якая ўключае nameServer1. На сэрвэры 16, ён ідзе праз як ns1.wwwroot16.net.
Так у мяне Сакратар я выкарыстоўваю ns1.wwwroot16.net і ns2.wwwroot16.net (для майго рахунку на 16).
Я ведаю, што не вырашыць вашыя праблемы, але часам гэта дапамагае ўбачыць, што працуе для іншых карыстальнікаў.
Інфармацыя тэму
Карыстальнікі, праглядаюцца гэтую тэму
Ёсць у цяперашні час 1 карыстальнікаў праглядаюць гэтую тэму. (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)
Наведвальнікі знайшлі на гэтай старонцы, выканаўшы пошук:
Дазвол на публікацыю
- Вы не можа ствараць новыя тэмы
- Вы не можа Апублікаваць адказы
- Вы не можа мацаваць ўкладання
- Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
Правілы форуму
Аўтаматычны пераклад (Працуе на

):