+ Адказаць на тэму
Вынікі 1 па 2 з 2

Тэма: DNS ўсіх $ * # # уверх!

1. # 1
    s_mack is offline Зарэгістраваны карыстальнік s_mack is on a distinguished road
    Рэгістрацыя
    Жніўня 2002
    Месцазнаходжанне
    Ванкувэр, Брытанская Калюмбія
    Паведамленняў
    128
    Rep дзяржавай
    56

DNS ўсіх $ * # # уверх!

Я пазбягаў размяшчэння тут, але я сапраўды не атрымаўшы дазвол праз тыкета-сістэму.

Некаторы час таму было aparanty сбое жорсткага дыска, на wwwroot19.net дзе ўсе мае сайты былі.

Так яны, здавалася, перанесьці іх у wwwroot15.net ... роду.

Праблема ў тым, што 16 абласцей паказваюць на ўласным сэрверы старонцы-зоны (а-1.pgzn.com), 6 па-ранейшаму паказваюць на цяпер неіснуючай wwwroot19.net сервера, а другі 30ish пункт wwwroot15 сервера. І ён працягвае мяняцца.

Helpdesk настойвае на тым, усе яны ўказваюць на "новы" сервер, але я нават не ведаю, хто гэта (root15 або pgzn). Гэта вялізная праблема, таму што кожны раз адзін "рухаецца", усе змены губляюцца. Нават мая WHM гэта гіганцкая праблема, таму што я паказваю 46 рахункаў, калі я увайсці ў root15 а 49, калі я ўваходжу ў pgzn ... Я не магу Увайсці ў root19 таму, што яго ўніз цяперашні час (назаўсёды?).

Я быў кліентам на працягу доўгага часу, і PZ ніколі не быў вельмі добры ў апавяшчэнне, калі ёсць змены ... так што я пачаў здзіўляцца, калі сервер імёнаў схемы змянілася. Што сервера імёнаў я павінен указваць мой даменаў? Я іх буду ns1.wwwroot.net і ns2.wwwroot.net таму што, як я першапачаткова сказаў, каб гэта зрабіць, і ніколі не казаў нічога з тых часоў.

Дзякуй

- Стывен

2. # 2
    cmyksteve's Avatar
    cmyksteve is offline Вядома, мёд проста не блакітны cmyksteve has a spectacular aura about cmyksteve has a spectacular aura about
    Рэгістрацыя
    Люты 2004 г.
    Месцазнаходжанне
    Агаё
    Паведамленняў
    272
    Rep дзяржавай
    54
    Прывітанне Стывен,

Падобна, у вас ёсць рэчы, якія тут толькі тэхнічная падтрымка змогуць дапамагчы. А паколькі сістэма продажу квіткоў, не для атрымання выніку, я б таксама пачаць размову тут.

Пры стварэнні новай уліковай запісы з дапамогай вэб-Host Manager, яна паказвае мне інфармацыю для nameServer1 і nameServer2. Калі я выкарыстоўваю мой адрас электроннай пошты для кантактныя дадзеныя новай ўліковага запісу я атрымліваю аўтаматычна электроннай пошты (з маёй Cpanel), якая ўключае nameServer1. На сэрвэры 16, ён ідзе праз як ns1.wwwroot16.net.

Так у мяне Сакратар я выкарыстоўваю ns1.wwwroot16.net і ns2.wwwroot16.net (для майго рахунку на 16).

Я ведаю, што не вырашыць вашыя праблемы, але часам гэта дапамагае ўбачыць, што працуе для іншых карыстальнікаў.
    Стыў

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    Форум Абвесткі | Sprint Looking Glass

+ Адказаць на тэму

Інфармацыя тэму

Карыстальнікі, праглядаюцца гэтую тэму

Ёсць у цяперашні час 1 карыстальнікаў праглядаюць гэтую тэму. (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Наведвальнікі знайшлі на гэтай старонцы, выканаўшы пошук:

alterar DNS-кім В. Б.

Дазвол на публікацыю

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа Апублікаваць адказы
  • Вы не можа мацаваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
Аўтаматычны пераклад (Працуе на Powered by Google):
Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish