-
Výchozí index.html na nové stránky
Existuje způsob, jak učinit jediný index.html, aby všechny nové stránky hostujeme dostane automaticky, nebo si musíme zkopírovat do každé nové stránky, jak to vzniklo? Vypadá to, že by měla být, ale já jsem hádat otázkou je sdílené servery. Prosím, dejte mi vědět, jestli existuje způsob, jak to udělat, a pokud ano, jak.
Díky,
Sheila
-
Ve vašem WHM
Účet Funkce> Kostra Directory
/ Home/main_WHM_userName/cpanel3-skel
Ronnie Gauthier
www.instaguide.com \u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d
-
Díky! Myslel jsem, že se něco jednoduchého.
Sheila
-
Otázky týkající se
OK, jsem udělal můj zástupný index a dodala, že do složky public_html v cpanel3-skel. Nové domény, které nemají žádné index stále nezobrazuje můj nový index stránce. Je to proto, že je na špatném místě, nebo nebude pracovat na pre-existující domans?
Podobné otázky:
* Je tam také někde, kde můžu nastavit výchozí nastavení systému pro Index Manager? Rád bych č. indexování na všechny složky na všech stránkách. Jen jsem šel, a ručně to, že na 2 stránkách. Jsou zpočátku nastavení pro "nastavení výchozí systém", který znamená pro mě je to způsob, jak nastavit, aby výchozí. Je to podle domény nebo v rámci WHM?
* Stejná otázka pro vlastní chybové stránky. Mohu se jeden soubor chybové stránky, které budou automaticky re-přímo na domovskou stránku domény? Nebo musí to být rovněž provedeno zaměření a stránku po stránce?
Díky znovu!
Sheila
PS: Mohl skel problém, že můj server má 2 pevné disky? Tam by pak druhý skel složku?
-
Domnívám se, že index.html v cpanel3-skel se zkopíruje do nové domény, když vytvoříte novou doménu. Pokud jste vytvořili doménu před uvedením nové index.html v cpanel3-skel složky, nic se nezmění. Musíte ručně místo index.html soubor do domény, které jste již vytvořili.
-
chybové stránky
alespoň v xcontroller, klikněte na server, pak se chybové stránky. Můžete vytvořit to, co ukazuje, kdy je, že chyba v seznamu, včetně přesměrování zpět na index, nebo kdekoliv. Je to ve všech cpanels, jen nejste jisti, který z nich používáte.
-
skaloc odpověď je správná.
Pokud chcete, chybové stránky pak se jim a dát je do skel. Pokud chcete přesměrování na index pak použít meta Obnovit ve vašem chybové stránky nebo. Htaccess redirect.
Ronnie Gauthier
www.instaguide.com \u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d
Informace závit
Uživatelé prohlížející toto téma
Momentálně je online 1 uživatelů prohlížející toto vlákno. (0 členů a 1 hostů)
Podobná témata
-
Tím, stacyleigh v sekci Obecné dotazy a připomínky
Odpovědi: 3
Poslední příspěvek: 05-30-2004, 18:14
-
Tím, brywool v sekci Obecné dotazy a připomínky
Odpovědi: 2
Poslední příspěvek: 02-21-2004, 04:50
-
Tím, stratplan ve fóru Tipy
Odpovědi: 3