-
09/02/2003 16.00 μ.μ. # 1
FTP πρόσβαση στο νέο λογαριασμό πριν Domain ψήφισμα
Είμαι νέος μεταπωλητή εδώ.
κύριος μεταπωλητής domain μου εξακολουθεί να είναι πολλαπλασιαστικό επίσης. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια επίπτωση.
Έχω προσθέσει αρκετούς λογαριασμούς και θέλετε να ανεβάσετε τις ιστοσελίδες τους λογαριασμούς, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς να ftp σε αυτά τα νέα τους λογαριασμούς ή να σηκώσει το cpanel για όσους νέους λογαριασμούς.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό πριν από την αλλαγή διαδίδεται domain εκεί;
Ευχαριστώ.
-
09/02/2003 16.34 μ.μ. # 2
βρήκες «καλωσόρισμα σας e-mail;
το email που σας καλωσορίζει σε PZ έχει πολλές οδηγίες σε αυτήν, συμπεριλαμβανομένου του πώς να κάνει τα παραπάνω. Αν δεν το πάρετε, ενημερώστε μας και θα το ορυχείο να βγει και να δούμε αν μπορώ να εργάζεστε μέσα από αυτό.
Μιλήσατε για να είστε ακόμα πολλαπλασιαστικού - που θα μπορούσε να επιβραδύνει τα πράγματα κάτω για το FTP - θα έδειχνε «δεν βρέθηκε», στις περισσότερες περιπτώσεις.
Σημαντικό πράγμα είναι η IP διεύθυνση σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ευπρόσδεκτη. Το έχετε;
-
09/02/2003 16.44 μ.μ. # 3
Έχω την διεύθυνση IP και είμαι σε θέση να FTP σε μεταπωλητή λογαριασμό μου και έχουν μεταβιβάσει τα αρχεία δεν υπάρχει πρόβλημα.
Έχω δημιουργήσει ένα ζευγάρι των νέων λογαριασμών (domains), που θα φιλοξενήσει και τις αλλαγές nameserver δεν έχουν αναπαραχθεί. Αυτές είναι οι λογαριασμοί Είμαι προσπαθούν να πείσουν FTP πρόσβαση και δεν μπορούν να καταλάβω.
Διάβασα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και δεν έβλεπε anthing σχετικά με την πρόσβαση νέων λογαριασμών μέσω FTP.
Θα τυπωθεί το κείμενο που δημιουργείται κατά την προσθήκη ενός νέου λογαριασμού.
-
09/02/2003 17.18 μ.μ. # 4
Κατάλαβα το θέμα μου.
Χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση IP ως μεταπωλητής λογαριασμό μου και χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του νέου λογαριασμού θα ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει το FTP για να μπει σε αυτές τις νέες λογαριασμούς.
Αυτό δεν ήταν εύκολα για μένα, διότι άλλο λογαριασμό φιλοξενίας μου είχε "virtual hosts μου" που βρίσκεται κάτω από κύριες μεταπωλητή λογαριασμό μου.
Πληροφορίες νήμα
Μέλη σε αυτή την Θέματος
Υπάρχουν επί του παρόντος 1 χρήστες περιηγούνται αυτό το νήμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παρόμοια νήματα
-
Από τον Jeremy στο φόρουμ Web Host Manager
Απαντήσεις: 2
Τελευταίο μήνυμα: 10.1.2007, 20.14 μ.μ.
-
Με jairwin στο φόρουμ CPanel Control Panel
Απαντήσεις: 4
Τελευταίο μήνυμα: 10.3.2004, 11:23 π.μ.
-
Με jsifers στο φόρουμ Γενικές ερωτήσεις και σχόλια
Απαντήσεις: 3
Τελευταίο μήνυμα: 22.4.2003, 16.07 μ.μ.
-
Με το STALKER στο φόρουμ Web Host Manager
Απαντήσεις: 1
Τελευταίο μήνυμα: 12.23.2002, 16.09 μ.μ.
-
Με zwief στο φόρουμ Γενικές ερωτήσεις και σχόλια
Απαντήσεις: 4
Τελευταίο μήνυμα: 11.2.2002, 18.09 μ.μ.
Οι επισκέπτες που βρέθηκαν αυτή τη σελίδα με την έρευνα για:
Απόσπαση Δικαιώματα
- Εσείς δεν μπορεί να δημοσιεύσετε νέα θέματα
- Εσείς δεν μπορεί να post απαντήσεις
- Εσείς δεν μπορεί να συνημμένα post
- Εσείς δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τις θέσεις σας
Κανόνες Φόρουμ
Αυτόματη Μετάφραση (Powered by