-
Kolica i poštar
Svatko ovdje koristeći Razmjena ili Agora kolica? Ako da, kako robusno su oni? Kako o link na Vaše stranice s jednim od njih. Ne znam ništa o njima.
Mailman mailing lista softver radi prilično dobro, ali postoje neke promjene koje će biti od pomoći, ako sam imao root pristup (promjena 30 do 100 članova po stranici u popis članova.) Mrzim Jim gnjavi s tim stvarima!
-
Agora je nespretan i zapravo ne vrijedi zamarati. Razmjena je overkill jer se uistinu može nazvati "poduhvata" razini. To je malo komplicirano, a postava je prilično uključeni. Zašto ne pogledati osCommerce? To je vjerojatno najbolji prasak za trud svih e-commerce aplikacije i postoje boatload moduli dostupni prilagoditi i dodati značajke, od kojih su neki tako lako instalirati ćete čudo zašto bilo tko će koristiti bilo koji drugi softver za on-line prodaje.
Ronnie Gauthier
www.instaguide.com \u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d
-
Ja ne znam dovoljno da bude opasno. Da li osCommerce mora biti instaliran na server? Možemo li to učiniti? Kako? Molim Vas, recite mi koliko god možete o postavljanju takvih funkcija.
-
Ive 'nikada iskorišten Internet ja osobno (ja koristiti Mals-E koji je besplatan), ali možete automatski instalirati putem Fantastico OsCommerce instalater nalazi u svoj cPanel. Morate koristiti XController kože kako bi se pristup Fantastico.
Sheila
-
Ive 'bio koji rade na e-trgovine za prijatelje site za par tjedana i prošao kroz mnoge priče opcija, ja bih drugi midwest je potvrđivanje osCommerce. To je scenarij da ćete morati instalirati sami i možete saznati više informacija na
http://www.oscommerce.com.
Kao malo threadjack, bio sam šokiran načinom na malo "donjem kraju" košaricu opcija postojala. Iako skripte kao i osCommerce zenCommerce su veliki - oni su uvelike shrvan za većinu e-commerce koristiti kao "slučajne" mogućnosti od sučelja (npr.: web stranice koje nisu usmjerena isključivo na prodaju robe). Znam kad želim dodati prodaje opcija to je često više u vene i "band koji žele da prodaju CD-a i majice" nego "odjeća trgovac u potrazi za nošenje cjelokupnim inventarom on-line". Konačno sam pronašao ovaj odličan Client-side JavaScript košaricu (Do pola stranice) za integraciju s PayPal, ali to sigurno nije admin-prijateljski, te je potrebno tjedan dana za kosu vuče ugađati na posao, ali to je rediculously robustan s onim što ga neka vam je izračunati i pass na PayPal (do težine na zoni dostave izračuni).
-
2004/02/25 Podne i 37 # 6
To je dostupan u cpanel instalirati na neke verzije ploče, IIRC, xController i BLadvanced ga imati.
osCommerce je dva lica, da tako kažem. To je vrlo moćan e-commerce aplikacije ako je postavljen u vlastite mape. OTOH, ako ga instalirati kao glavni stranice, kao da bi s bilo kojom od nuklearne bombe ili slično postaje vjerojatno jedini najmoćniji alat za upravljanje web stranice dostupne besplatno. sa svim dodatni moduli dostupni su stvarno puše daleko nuklearne bombe za značajke, ali većina ljudi ne koristite ga na taj način jer oni nikada ne razmišljaju o tome, osim kao e-commerce app.
Ronnie Gauthier
www.instaguide.com \u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d
-
2004/02/25 45 poslije podne # 7 "Donjem kraju" košaricu opcije To je ono što Mals-E je velik za. Ja sam ga koristiti na nekoliko lokacija za 10-20 predmeta. To je besplatan i jednostavan za postavljanje i prilagoditi. Onda sam ga koristi na većim site koji bi trebao 'bio učinio sa bazom podataka!
Sheila
-
Slažem se s Tech lasica. Sam se odlučio na korištenje CartManager nakon pregleda cijene za ostale kolica. Do site volumen doseže stotine naloga po danu i upravljanje zalihama postaje problem, ja bih štap s lakšim, jeftinijim kolica. Također, svoj izbor i trgovački račun usluga koje pružaju se kao da nije važnija od košaricu.
Trgovačka za upravljanje karticom prestat će vaš posao brže od košaricu.
-
Koja je cijena CartManager? JA je otišao na svoje web stranice, i oni su jedan od glupi "Kontakt lasica prodaje za cijenu" poruke. To je ljubimac ozlovoljiti moje da cijena nije na popisu za standardni proizvod.
-
Vaša reakcija je valjan. Oni su dobro društvo. Ja sam u SoCal i oni su u državi Utah. Li platiti $ 10 mjesečno. Oni su druge značajke dostupne na dodatne troškove, ali nisam dosegla volumen koji ih traži. Gumb za kavu kreira jednostavne tipke, ali nakon što disect html kod to je lako napraviti vlastite, radni gumba. Vjerujte mi, ako ja mogu to učiniti bilo tko može.
Koristim Authorize.Net s Wells Fargo i svi ovi rade besprijekorno u sklad. Ja ću biti drago odgovoriti na sva pitanja koja nisu dostupne na stranici.
-
Originally posted by Sheila To je ono što Mals-E je velik za. Ja sam ga koristiti na nekoliko lokacija za 10-20 predmeta. To je besplatan i jednostavan za postavljanje i prilagoditi. Onda sam ga koristi na većim site koji bi trebao 'bio učinio sa bazom podataka!
Sheila Sheila:
Upravo sam pregledao web stranicu za Mals-e i sam znatiželjan: Što je u njemu za Mal, osim malo logotip on uključuje na svakoj stranici? Vi očito osjećati sigurni u vjerovanje u klijenta i klijenta kupaca informacije s njima. Koristite li gateway za obrade kreditnih kartica?
Njegova služba je velik posao, ali jesu ima bilo koji ulov?
Mike
-
Mike:
Sam svjestan bilo koje hvata. Oni su naširoko koristi. Ja sam imao nekoliko mjesta koristeći ga za nekoliko godina već bez problema. Im 'ne siguran što je u njoj za njega, osim on ima višu razinu proizvode on prodaje.
Kao za gateways ... Većina mojih klijenata su maleni i oni su koristeći PayPal. Najveći je već košaricu kad sam ga preoblikovati. Oni nastavljaju ono što su činili prije nego što će se kreditna kartica informacije na web stranici i proces je ručno putem svoje trgovački račun kad su proces narudžbe.
Nadam se da pomaže.
Sheila
Thread Informacije
Return to Thread
Trenutno ima 1 korisnik pregledavajući ovaj thread. (0 članova i 1 gostiju)
Slične teme
-
Po leighanne na forumu Opća pitanja i komentari
Odgovora: 11
Last Post: 2004/03/29, Podne i 50
-
Po jbrunker na forumu Opća pitanja i komentari
Odgovora: 4
Last Post: 2003/10/27, Devetnaest i 32
-
Po stratplan na forumu General Chat
Odgovora: 4