Van mód arra, hogy ad egy ügyfél hozzáférést awstats anélkül, hogy azokat a fiók bejelentkezési adatok?
Van mód arra, hogy ad egy ügyfél hozzáférést awstats anélkül, hogy azokat a fiók bejelentkezési adatok?
Nem tudok róla. Lehet azonban telepíteni awstats, ez nem egy bonyolult telepíteni, aztán jelszó megvéd dosszié.
Ronnie Gauthier
www.instaguide.com
\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d
Már létrehozott egy nyilvános oldalt webalizer állapot, de nem hiszem, ez a könnyű awstats.
Megpróbálom megtalálni néhány link futottam át vizsgálja ezt a néhány hónappal ezelőtt.
Steve
Úgy gondoltam, talán a könnyebb út, hogy valaki függően tudásukat.
php curl használata és / vagy hasonló cron-hoz kap az oldal és írni, hogy egy nyilvános mappába.
Ronnie Gauthier
www.instaguide.com
\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d\u003d
Én érdekelne, hogy hogyan kell csinálni, vagy jelentkezzen be statisztikai programot.
stratplan![]()
Kattintson ide az oldal-Zone Help Desk
Segít megtalálni a betegséget gyógyítja: FoldForCures
Kösz srácok. Én vége körül, és másolta a webalizer dolgokat egy védett mappa. Után nézett, hogy mennyi van awstats, úgy döntöttem, hogy webalizer könnyebb lenne a kliens értelmezni. Szóval létrehozott egy cron-hoz másol a webalizer mappa 24 óránként.Eredetileg Írta cmyksteve
Én is szeretném látni, hogy Steve csinálta.
Szia Ed,
Először ÉN használt cPanel / WHM / VoxExtreme Hacks. A php script veiwing Webalizer statisztika kívül cPanel szerkezet nagy, de nem mintha én cPanel jelszót a script. Ed, ha a 'érdekelt-ban használ awstats nézd meg ezeket a parancsfájlokat, s van egy kifüggesztett.
Később futott át a symlink megoldás A cPanel fórumokon. Page-Tech Zone támogatás segített a symlink setup-és a statisztika is jól működik. A cPanel menet volt olvastam, hogy awstats nem működik a link beállít.
Steve
Néztem mindkét megoldás. A csapkod van valami, amit nem tennék. Azt kéne tenni a felhasználónevet és a jelszót a php fájl. A link úgy néz ki, mint egy jobb megoldást.Eredetileg Írta cmyksteve
Én vagyok maradva, amit én most. Hogy szüksége van egy kis csiszolni a script (a másolatot csak a fájlokat, melyek újabb), de ez ad nekem jobban ellenőrzése a biztonság.
1. Csináltam egy mappát public_html / stats.
2. Én jelszóval védett a mappát, és létrehozott egy felhasználó (cpanel)
3. Tegyél egy script a cgi-bin nevű "update.sh", amely így néz ki:
#! / Bin / bash
cp tmp / webalizer / *. html tmp / webalizer / *. png tmp / webalizer / webalizer .* public_html / stats
4. Létrehozott egy cron (a cpanel), hogy van egy parancs:
/ Home / számla / public_html / cgi-bin / update.sh
és fuss ez 4:00 minden nap (0 4 * * *).
Mint mondtam a felső, fogom találni a módját, hogy tesztelje a forrás file dátum / idő, és csak a másolatot, ami újabb.
A felhasználó bejelentkezik a mappa nevét, és adja át azt létrehozott cPanel. Nem akarom, hogy tegye ezeket a fájlokat a nyilvánosság számára.
Jelenleg 1 felhasználó böngészési ezen szálra szűkíthető. (0 tag és 1 vendég)