הייתי מקפץ הלוך ושוב בין AWStats ו Webalizer ויש כמה דברים שאני מעדיף על הפריסה ב AWStats. הצרה היא AWStats לא נראה לפתור את כל כתובות ה-IP של מבקרים, מכל מוצגים פתורות.
האם יש דרך לתקן את זה?
תודה,
Jai
הייתי מקפץ הלוך ושוב בין AWStats ו Webalizer ויש כמה דברים שאני מעדיף על הפריסה ב AWStats. הצרה היא AWStats לא נראה לפתור את כל כתובות ה-IP של מבקרים, מכל מוצגים פתורות.
האם יש דרך לתקן את זה?
תודה,
Jai
אני lookng ב AWStats גם, ויש לי שאלה זהה נשאלה בשנה שעברה, עם תוצאות אין.
מישהו יודע? מספרי DNS הם בסדר, אבל היכולת בדיקת יהיה נחמד.
מצאתי דיון על זה AWStats אחרים פריטים ב:פורסם במקור על ידי stratplan
אני lookng ב AWStats גם, ויש לי שאלה זהה נשאלה בשנה שעברה, עם תוצאות אין.
מישהו יודע? מספרי DNS הם בסדר, אבל היכולת בדיקת יהיה נחמד.
http://forums.webhostautomation.com/...pic.php?t\u003d1793
התשובה הקצרה היא כי הפרמטר DNSLookup מוגדר 2, כלומר אנו רואים את ה-IP בלבד. אם זה היה מוגדר 1, ולאחר מכן חיפושי תתקיים.
אין אזהרה כי יכול זה לוקח המון זמן, ואני חושב שזה המקום בו אנו נמצאים עם Webalizer. למשל, מקור Webalizer שלי נתונים סטטיסטיים מיום 3 / 6, בעוד הוא AWStats הנוכחי אתמול (3 / 9.) וכמובן, אני יכול לעדכן AWStats על פי דרישה.
האם יש כלי או השירות יהיה בדיקת רשימת ה-IP של?
אני מניח את הדבר האידיאלי יהיה לקבל נתונים סטטיסטיים / יומן תוכנית ניתוח בבית שיכול לנתח את קבצי יומן הרישום היה d / l למכונות מקומיים, ולפרסם את התוצאות בפורמט HTML. כך המארח לא יהיה מוצף.
השתמשתי WebTrends ככה בערך 3 yrs, אבל הם מקבלים במחיר מופקע עבור המשתמש מזדמנים כמוני.
אנלוגי היא כללית מדי, ו AWStats היא נחמדה, אבל חסר, כמו שאתה ואני יודעים, DNS חיפושי עבור אלה שאנחנו רוצים. ומדינות תכונה טובה כדי להראות ללקוחות.
אולי אפילו IP רק למעלה 20 של הצופה נפתרה. בכל אופן, זה רעיון נחמד.
דיי כמו לקנות מכונית: לפעמים אתה צריך מכונית יוקרה, לפעמים אתה צריך טנדר - אחד בגודל לא מתאים לכל.
השתמשתי "weblog מומחה לייט" במחשב המקומי. זה יפתח. קבצי gz, אשר חוסך זמן. קיימת גירסה בתשלום מדי. לא בטוח אם הוא יעשה את חיפושי.פורסם במקור על ידי stratplan
אני מניח את הדבר האידיאלי יהיה לקבל נתונים סטטיסטיים / יומן תוכנית ניתוח בבית שיכול לנתח את קבצי יומן הרישום היה d / l למכונות מקומיים, ולפרסם את התוצאות בפורמט HTML. כך המארח לא יהיה מוצף.
השתמשתי WebTrends ככה בערך 3 yrs, אבל הם מקבלים במחיר מופקע עבור המשתמש מזדמנים כמוני.
אנלוגי היא כללית מדי, ו AWStats היא נחמדה, אבל חסר, כמו שאתה ואני יודעים, DNS חיפושי עבור אלה שאנחנו רוצים. ומדינות תכונה טובה כדי להראות ללקוחות.
אולי אפילו IP רק למעלה 20 של הצופה נפתרה. בכל אופן, זה רעיון נחמד.
דיי כמו לקנות מכונית: לפעמים אתה צריך מכונית יוקרה, לפעמים אתה צריך טנדר - אחד בגודל לא מתאים לכל.
לאחר זמן מה, אתה שוכח את השאלה שביקשת.
הנה מה שעשיתי. זה לקח בערך 30 דקות לפתור. עשיתי חוברת עבודה מנתח מה אתה יכול להעתיק מדף AWStats (אומרים עשרים בראש שלך.) ואז אתה יכול להעתיק את רשימת ה-IP של ו ...
הורד את תוכנית השירות כי יהיה תהליך קובץ טקסט ולעשות את חיפושי, לשמור את התוצאות, וכן הלאה. בשביל זה אני הורדתי lookupip מ "http://www.clasohm.com/lookupip/"
הורד קובץ זה גליון והוראות.
/ הורדה www.ewurster.com / dnslookup.zip
מצאתי גם איזה קוד vb מודול זה יעשה את הזכות בדיקה ב-Excel, אך התקשו לשלב זה. אולי מישהו יכול להרים את זה ולשפר את גליון העבודה.
כרגע יש 1 משתמשים צופים בדיון זה. (0 חברים ו 1 אורחים)