+ Atsakyti Thread
5 1 rezultatai 5

Thread: Awstats - Nr IP rezoliucija?

1. # 1
    jairwin Svečias

Awstats - Nr IP rezoliucija?

Aš šoktelėti atgal ir pirmyn tarp awstats ir Webalizer ir yra keletas dalykų, aš norėčiau apie į awstats maketą. Bėda ta, kad awstats neatrodo, kad išspręstų bet ir IP adresus lankytojai, visi rodomi kaip neišspręstus.

Ar galima nustatyti tokiu būdu?

Ačiū,
    JAI

2. # 2
    stratplan's Avatar
    stratplan is offline Registruotas vartotojas stratplan will become famous soon enough
    Vieta
    Teksasas, JAV
    Žinutės
    668

Question bet atsakymus?

Aš esu lookng ne awstats taip pat ir tą patį klausimą, kaip buvo paprašyta praėjusių metų, be rezultatų.

Anyone know? DNS numeriai Gerai, bet peržvalgos galimybes būtų malonu.
    stratplan
    Spauskite čia norėdami aplankyti Page-zonos Help Desk
    Pagalba rasti vaistų nuo įvairių ligų: FoldForCures

3. # 3
    edwurster's Avatar
    edwurster is offline žalia puse į viršų, prašome! edwurster will become famous soon enough edwurster will become famous soon enough
    Vieta
    Voorhees, NJ
    Žinutės
    561

Re: bet atsakymus?

Originally Posted by stratplan
    Aš esu lookng ne awstats taip pat ir tą patį klausimą, kaip buvo paprašyta praėjusių metų, be rezultatų.

Anyone know? DNS numeriai Gerai, bet peržvalgos galimybes būtų malonu.
    Radau diskusiją šiuo ir kitais awstats punktai:

http://forums.webhostautomation.com/...pic.php?t\u003d1793

Trumpas atsakymas yra, kad DNSLookup parametras yra 2, tai reiškia, matome IP tik. Jei taip būtų, nustatytas 1, tada paieška "vyks.

Yra perspėjimas, kad tai gali mano apkrovų metu, ir manau, tai yra, kai mes su Webalizer. Pavyzdžiui, mano Webalizer statistikos puslapis yra nuo 3 / 6, o awstats yra srovės vakar (3 / 9). Ir, žinoma, aš galiu atnaujinti awstats ir užsakomąsias.

Ar yra įrankis ar paslaugą, kuri peržvalgos IP sąraše?
    Ed Wurster - sacts92 (sena root10)

... CPanel dokumentai
    ...... PZ Server Status

4. # 4
    stratplan's Avatar
    stratplan is offline Registruotas vartotojas stratplan will become famous soon enough
    Vieta
    Teksasas, JAV
    Žinutės
    668

Thumbs up geras ryšys, Ed

Manau, kad idealus dalykas būtų gauti statistiką / log analizės programa namuose, kad galėtų apdoroti failus, kurie buvo D / L vietos mašinoms, ir skelbti rezultatus į HTML formatą. Tokiu būdu priimančiosios nebūtų užtvindytas.

I've used WebTrends patinka, kad apie 3 metų amžiaus, tačiau jie gauna per daug, kad atsitiktinis vartotojas, kaip man.

Analog yra pernelyg bendro pobūdžio, ir awstats yra gerai atrodo, bet nėra, kaip jūs ir aš žinau, DNS paieška "tiems, mes norėtume. Ir šalių, yra geras bruožas, kad klientai matytų.

O gal net tik 20 geriausių žiūrovas IP išspręsta. Bet kokiu atveju, tai puikus minties.

Kinda kaip perkant automobilį: kartais turite prabanga Sedanas, kartais reikia pikapas - vienas dydis netelpa visas.
    stratplan
    Spauskite čia norėdami aplankyti Page-zonos Help Desk
    Pagalba rasti vaistų nuo įvairių ligų: FoldForCures

5. # 5
    edwurster's Avatar
    edwurster is offline žalia puse į viršų, prašome! edwurster will become famous soon enough edwurster will become famous soon enough
    Vieta
    Voorhees, NJ
    Žinutės
    561

Re: geras ryšys, Ed

Originally Posted by stratplan
    Manau, kad idealus dalykas būtų gauti statistiką / log analizės programa namuose, kad galėtų apdoroti failus, kurie buvo D / L vietos mašinoms, ir skelbti rezultatus į HTML formatą. Tokiu būdu priimančiosios nebūtų užtvindytas.

I've used WebTrends patinka, kad apie 3 metų amžiaus, tačiau jie gauna per daug, kad atsitiktinis vartotojas, kaip man.

Analog yra pernelyg bendro pobūdžio, ir awstats yra gerai atrodo, bet nėra, kaip jūs ir aš žinau, DNS paieška "tiems, mes norėtume. Ir šalių, yra geras bruožas, kad klientai matytų.

O gal net tik 20 geriausių žiūrovas IP išspręsta. Bet kokiu atveju, tai puikus minties.

Kinda kaip perkant automobilį: kartais turite prabanga Sedanas, kartais reikia pikapas - vienas dydis netelpa visas.
    Aš naudojau "Weblog Expert Lite" vietiniame kompiuteryje. Ji bus atidaryta. Gz failų, kurie taupo laiką. Yra mokama versija per. Nesate tikras, ar jis darys paieška ".

Po kurio laiko, pamiršti klausimą jūs paprašė.

Štai ką aš padariau. Ji truko apie 30 minučių išspręsti. Aš padariau "Excel" darbaknygę, kad suvokia, ką galima nukopijuoti iš awstats puslapis (tarkime jūsų viršų dvidešimt.) Tada galite kopijuoti IP ir sąrašą ...

Parsisiųsti įrankis bus proceso tekstinį failą ir daryti paieška ", išskyrus rezultatus, ir taip toliau. Dėl to aš atsisiuntė lookupip iš "http://www.clasohm.com/lookupip/"

Atsisiųsti šį lapą ir instrukcijos failą.

www.ewurster.com / Download / dnslookup.zip

Aš taip pat nustatė keletą kodas vb modulis, kuris atliks paieškos teisę Excel, bet buvo sunku integruoti, kad. Gal kas nors gali pasirinkti, kad sukurti ir tobulinti darbalapį.
    Ed Wurster - sacts92 (sena root10)

... CPanel dokumentai
    ...... PZ Server Status

+ Atsakyti Thread

Temos Informacija

Vartotojai, peržiūrintys šį Thread

Šiuo metu yra 1 Vartotojai, peržiūrintys šį pokalbio. (0 Nariai ir 1 svečiai)

Panašios Temos

1. Suteikti prieigą prie awstats
    Iki edwurster forume cPanel Control Panel
    Atsakymai: 7
    Paskutinė žinutė: 2005/07/01, 08:27
  2. awstats
    Iki ncwebguy forume Jūsų klausimai ir komentarai
    Atsakymai: 4
    Paskutinė žinutė: 2005/02/04, 09:19
  3. Awstats
    Iki ofoc forume cPanel Control Panel
    Atsakymai: 5
    Paskutinė žinutė: 2004/11/17, 10:41
  4. FTP prieiga į naują sąskaitą, prieš domeno rezoliucija
    Iki Mad Hatter forume Web Host Manager
    Atsakymai: 3
    Paskutinė žinutė: 2003/09/02, 05:18
  5. Awstats be cPanel?
    Iki axel1 forume Jūsų klausimai ir komentarai
    Atsakymai: 1
    Paskutinė žinutė: 2002/10/26, 08:36

Lankytojai radote šiame puslapyje, atlikdami paiešką:

awstats išspręsti IP

awstats rezoliucijos

awstats neišspręstų ip

awstats dnslookup

awstats išspręsti IP adresas

awstats vardų as

cPanel awstats DNS neišsprendžia

awstats išspręsti IP web

awstats IP rezoliucijos

awstats Rodyti IP

išspręsti IP awstat

awstats išspręsti IP šalį

awstats ip

awstats neišspręstų priimančiosios

1

awstats cPanel DNSLookup

awstats neišspręstų IP adresas

neišspręstas IP cPanel

awstats išspręsti DNS visagalis

nerodo IP awstat

awstat DNS išspręsti

awstat IP adresai nėra išspręstas

awstats neišspręstų

Weblog ekspertas lite išspręsti IP

http://www.page-zone.com/forums/cpanel-control-panel/1416-awstats-no-ip-resolution.html

Siunčiamos leidimai

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali redaguoti savo pranešimų
Automatinis vertimas (powered by Powered by Google):
Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish