-
ISP-ul meu este blocarea de expediere a mesajelor prin server-ul dvs.? (Blocarea port 25)
ISP-ul meu este blocarea de expediere a mesajelor prin server-ul dvs.? (Blocarea port 25)
EROARE:
Conexiunea la server nu a reuşit. Contul mail.yourdomain.com ', Server:' mail.yourdomain.com ', Protocol: SMTP, Port: 25, Securizat (SSL): NU, Eroare socket: 10051, Număr eroare: 0x800ccc0e.
Cauza se datorează ISP. portul Multe ISP-bloc 25 pentru a preveni spam-ul. Mai mult şi mai fac asta în fiecare zi şi ar putea deveni o practică standard în viitor. Am văzut cazuri de sprijin la primul nivel la ISP-ul nu ştie că acestea sunt blocarea portului 25, solicitându-le astfel încât poate sau nu să te răspunsul corect. În jurul acestui mod este de a stabili dvs. de ieşire SMTP mail la orice sintaxa ISP-a dat (de exemplu, mail.yourisp.com).
Noi de asemenea a alerga o instanţă de server de mail nostru pe portul 26, se schimba atât de setarea din portul 25 catre portul 26 în cititorul mail poate rezolva problema. Unii cititori mail nu au o zonă de ieşire pentru a desemna SMTP. Dacă acesta este cazul punerea mail.yourdomin.com: 26 ca server de ieşire va funcţiona la fel de bine. Consultaţi documentaţia cititor mail pentru informaţii specifice cu privire la modificarea setărilor.
Subiect Informaţii
Utilizatorii ce navighează pe acest subiect
În acest moment sunt 1 utilizator navigheaza in acest thread. (0 membri si 1 vizitatori)
Fire similare
-
Prin ldesign in forum Întrebări generale şi Comentarii
Raspunsuri: 8
Ultimul mesaj: 11-17-2006, 15:06
-
De David în forum Întrebări generale şi Comentarii
Raspunsuri: 9
Ultimul mesaj: 07-09-2005, 09:35
-
De Jim în forum Întrebări generale şi Comentarii
Raspunsuri: 5