Ce ti-ar sugera este coşul de cumpărături mai bune pentru începători? Agora, de transfer sau OSCommerce.
Ce ti-ar sugera este coşul de cumpărături mai bune pentru începători? Agora, de transfer sau OSCommerce.
OSCommerce perioada []
crede-ma sa mai configurabil ..
de la ultima ta post / întrebare pe Agora .. ar putea fi relevante pentru osCommerce act de faptul că sprijină toate modurile de plata .. le-a inbuild suport pentru toate transactors majore carte de credit, PayPal inclus.
Poate fi folosit sistem de operare Comerţ cu paypal.com?
OSCommerce extinde funcţionalitatea de plată prin intermediul modulelor.
Implicită de instalare include module pentru
Authorize.net
Card de credit
Ramburs
iPayment
Sigure prin iTransact
Verificaţi / ordin de plată
NOCHEX
PayPal
2CheckOut
PSiGate
SECPay
Worldpay de credit online / debit card
Dacă aţi avut citit răspunsul meu anterior:
de la ultima ta post / întrebare pe Agora .. ar putea fi relevante pentru osCommerce act de faptul că sprijină toate modurile de plata .. le-a inbuild suport pentru toate transactors majore carte de credit, PayPal inclus.
Am citit comentariul tau mai devreme în ceea ce priveşte opţiunile de plată. Acum, că am instalat coş OSCommerce, există unele care am nevoie să faceţi pentru a activa opţiunea de paypal? De asemenea, pot să vă spun cum am putea ascunde sau şterge opţiunea producătorilor, care afişează pe OSCommerce.
Multumesc.
Need2know, logon în zona admin (yourdomain / magazin / admin),
Sub Module, veţi găsi "Plată"
Nu toate modulele modul de plată sunt enumerate .. puteţi activa şi dezactiva oricare dintre ele ..
Producătorii sunt în curs de admin -> Catalog - producatori> ..
Dacă ştergeţi toate produce de acolo, nu veţi mai avea produce manifestare sus .. dar aceasta este doar meu de crezut ...
Sub Configurare -> Catalog de listare -> nu există opţiunea de a afişa sau a ascunde numele producătorului de produs .. încerca, de asemenea, că ..
Sau, dacă doriţi să editaţi greu fişierele PHP, cred că aveţi posibilitatea să eliminaţi produce bloc de uncommenting cu următorul text:
în / include / column_left.php
include_file $ \u003d DIR_WS_BOXES. "Manufacturers.php"; includ (DIR_WS_INCLUDES "include_once.php".);
---
Mai bine poti sa headover http://forums.oscommerce.com pentru ajutor de la profesionisti.
Noroc!
http://www.oscommerce.com/downloads....utions\u003d&type\u003d1
Puteţi obţine module pentru toate tipurile de plăţi aici .. inclusiv cele exotice ca australian transfer bancar, plata telefonului, Marea Britanie card de debit rapid ... etc, etc. ia yer alege!
Need2Know, a lua acest fişier
http://www.oscdox.com/modules.php?op...eq\u003dgetit&lid\u003d2
Aceasta acoperă toate aspectele legate de modificări ale osCommerce ..
este indispensabilă în cazul în care doriţi să modificaţi OSC de a lucra aşa cum doriţi ..
Good Luck!
fireater: Multumesc pentru info pe OSCommerce. Aceasta nu arata ca un program foarte frumos. M-am bucurat după această fire, şi sperăm să se întoarcă la ea ca referinţă atunci când folosesc o caruta.
stratplan![]()
Faceţi clic aici pentru a vizita pagina de turism-Zonei Ajutor
Ajutor găsi cure bolii: FoldForCures
În acest moment sunt 1 utilizator navigheaza in acest thread. (0 membri si 1 vizitatori)