-
DNS toate $ * # # sus!
Am evitat posta aici, dar Primesc într-adevăr nu rezoluţie prin intermediul sistemului de bilete.
Un înapoi în timp, a existat un eşec aparanty hard-disk pe wwwroot19.net cazul în care toate site-urile mele au fost.
Astfel, ei păreau să le muta la wwwroot15.net ... fel de.
Problema este că 16 domenii sunt orientate catre serverul paginii zona proprii (a 1.pgzn.com-), în continuare punctul de la serverul wwwroot19.net acum defunctul 6 şi alte 30ish punctul de la server wwwroot15. Şi-l păstrează în schimbare.
Helpdesk insistă toate sunt indică spre "noi" pe server, dar eu nici măcar nu ştiu care unul care este (sau root15 pgzn). Aceasta este o mare problemă, deoarece de fiecare dată o "mută", toate modificările se pierd. Chiar meu WHM este o problemă uriaşă pentru că am arăta 46 conturi de când am conectaţi la root15 49, dar atunci când mă conectez în pgzn ... Nu ma pot loga pentru a root19 jos acum, deoarece ei (pentru totdeauna?).
Am fost un client pentru un timp îndelungat, şi PZ nu a fost niciodată foarte bun la notificare atunci când există o schimbare ... aşa că am început să mă întreb dacă schema de nameserver sa schimbat. Ce nameserver să-mi fie îndreptat în domeniile mele de a? Le-am de gând să ns1.wwwroot.net ns2.wwwroot.net şi pentru că este modul în care am fost iniţial spus să o fac şi niciodată nu a spus nimic de atunci.
Mulţumiri
- Steven
-
08-24-2006 O 25 noaptea # 2
Hi Steven,
Se pare ca aveti unele lucruri aici, doar că sprijinul tehnologie va putea ajuta. Si din moment ce sistemul de bilete nu este obtinerea de rezultate, eu aş începe o conversaţie aici.
Când am crea un cont nou prin Web Host Manager, arată-mi informaţii pentru nameServer1 şi nameServer2. Când m-am folosi adresa mea de e-mail pentru informaţii de contact cont nou, am lua un poştă electronică auto (de la cPanel mea), care include nameServer1. Pe server 16, este vorba ca prin ns1.wwwroot16.net.
Deci, la mine grefier I folos ns1.wwwroot16.net şi ns2.wwwroot16.net (pentru conturile mele pe 16).
Ştiu că nu rezolvă problemele tale, dar uneori ajută pentru a vedea ce este de lucru pentru un alt utilizator.
Subiect Informaţii
Utilizatorii ce navighează pe acest subiect
În acest moment sunt 1 utilizator navigheaza in acest thread. (0 membri si 1 vizitatori)
Vizitatori găsit această pagină de căutare pentru:
Detaşarea Permisiuni
- Tu nu pot posta noi threads
- Tu nu pot post replies
- Tu nu pot adăuga ataşamente
- Tu nu pot modifica mesajele tale
Regulile Forumului
Traduceri automate (Powered by

):