I kam dy fashë dhe fotografi ndryshuar me asnjë problem sot më parë.
Allen
I kam dy fashë dhe fotografi ndryshuar me asnjë problem sot më parë.
Allen
Në fakt për 2.0.11 në 2.0.12, duket se ka vetëm 14 fotografi - 66.900 byte - në drejtori të ndryshme në mbi-shkruar. Unë jam përmirësimin tani, sa më shpejt që të përfundojë një rezervë.
Udhëzimet thonë "Sa i përket procedurave të tjera përmirësimin ju duhet të kandidojë instaloni / update_to_latest.php pasi keni mbaruar ripërtëritjen e fotografi. Kjo do update skemë tuaj bazës së të dhënave dhe të dhëna (nëse është e përshtatshme), dhe rritje e numrit version."
Unë nuk shoh asnjë instaloni drejtori në kit, dhe, natyrisht unë shpërtheu larg e vjetër pas upgrade fundit. Pyes veten nëse e kanë lënë atë jashtë dhe të përmirësuar nuk janë të plota?
Unë duhet të dini së shpejti.
Allen
Well, bordi ime ende shkon, por nuk afishohet versioni në fund.
Tani për një tjetër ...
Allen
Leximi në forum, kjo është një nga ndryshimet. Duket rra Santy i akorduar në atë për të gjetur bordeve të pambrojtur.Fillimisht Dërguar nga allendick
Në mesnatë, interface shkarkime SourceForge është prishur ende. Ka disa lloj përcjellëse që vidhosje deri shkarkime. Pra, si e mesnatës të hënën anyway-klikuar këto lidhje nuk do të funksionojë. Por pasting ato në shfletuesin tuaj do të dorëzojë dosjet.
Fillimisht Dërguar nga SHBSH në phpbb.com 's forum
Fundit edituar nga cmyksteve; 2005/02/22 në 01:31. Arsyeja: burim kreditimit të japin kuotën e tyre
Po, që ka punuar, kështu që unë shkarkuar përsëri, që nga paneli admin ankuar në llojin e kuqe që ishte duke ecur një version të vjetër, edhe pas upgrade.
fotografi Njësoj, edhe pse, aq sa unë mund të them. Ende nuk ka 'install' directory ose file për të kandiduar për të kompletuar upgrade.
Allen
Allen-Fillimisht Dërguar nga allendick
Unë e kam marrë për të kandiduar install / update_to_latest.php me Changed Files paketë kam shkarkuar. Ka pasur katër dosjet tashmë "unstuffed" (shih shtënë ekran) para se kam hapur arkivin 2.0.11_to_2.0.12.tar.
Pra, përveç "përmbajtjen" e në dosjet e arkivit 2.0.11_to_2.0.12.tar, unë gjithashtu ngarkuar skedarin një nga brenda cache dosje dhe dosjet e tërë instaloj dhe contrib. Pastaj u install / update_to_latest.php Unë kam qenë i kyçur pastaj nga bordi time deri sa unë të fshihen ato directories përsëri.
Fantastico im nuk ka treguar ndonjë phpBB2 instaluar në atë llogari. Unë jam duke supozuar se është sepse unë nuk e përdorin Fantastico për të krijuar atë bordit.
Steve
Mirë, faleminderit. Kjo zgjidhur problemin tim. Unë nuk u unzipping arkivin e jashtme para unzipping arkivin e brendshme, dhe kjo nuk e ka parë dosjet e tjera.
Duket është mirë, tani.
Allen
Bordi i ardhshëm i përditësuar nga 2.0.11 në 2.0.12 shkoi mirë gjithashtu. Këtu ka një ekran të shtënë pas unë u zhvilluaKodi:http://mydomain.com/install/update_to_latest.php
Në këtë llogari, Fantastico tregon versionin, kur kam parë instaluar bordit. Bordi i është përditësuar disa herë që nga viti (pa përdorur Fantastico) dhe këto ndryshime version nuk regjistrohen me Fantastico.
Po. Vetëm të përfunduar të gjitha minat.
FWIW, vërej se minave thotë se 'mysql14', jo vetëm MySQL ', si në tuajat. Përndryshe, ai është i njëjtë.
Allen
Unë vetëm kontrolluar në phpbb.com dhe tani mund të merrni më të reja nëpërmjet kanaleve të tyre të rregullta SourceForge.
Shkarkime për faqe 2.0.12 më të reja është duke punuar përsëri.
phpBB ka një tjetër update- etiketuar Kritik. Ja info pas update Lajmërim phpBB
Ja lidhja e tyre për fotografi do t'ju nevojitet për të mbajtur forumin tuaj të sigurt nga sulmet. phpBB 2.0.13
Fundit edituar nga cmyksteve; 2005/02/27 në 22:58. Arsyeja: gabim daktilografimi
Thanks për këtë. Unë kam bërë një. Tre më shumë për të shkuar.
Hey! Jam goxha mirë në këtë!
Allen
Wish u! Unë fshihen nga një instalim të Mambo me një update. Dhe po, nuk e kishte mbështetur. Duuuh.Fillimisht Dërguar nga allendick
stratplan![]()
Kliko këtu për të vizituar Desk Faqe-Zone's Ndihmë
Ndihmë gjeni shëron sëmundje: FoldForCures
Çdokush përdorni bordit vini, në dispozicion nga cPanel? Unë kam një prej tyre dhe, deri tani nuk keni dëgjuar për ndonjë problem. (Jo se unë kam qenë në kërkim e vështirë).
Allen
Unë kurrë nuk kam ngritur një bord vini kështu që unë nuk e di se çfarë është si nga fund admin ... Nice interface përdorues, por unë besoj se kjo kërkon një $ 70 në vit shfrytëzuesi i licencës, ajo nuk?
Thumb pa kokë
Deadenddays.com
Premiera Weekly Interneti's romantike sapun Zombie Opera Comedy Video Seria Thing.
Kliko këtu për të vizituar Support Faqe-Zone's Helpdesk
Really?
Ajo është në Bibliotekën Scripts në cPanel, dhe unë nuk shoh asnjë përmendje për këtë. Unë kam dy instalimet dhe as nuk ka dhënë ndonjë telashe. (Në fakt, sinc unë jam duke kërkuar, vërej se ka një update ne cPanel. OK. Unë vetëm u zhvillua ajo. Nuk ka problem.)
Sinqerisht, unë nuk kam bërë ndonjë admin në atë për një vit, kështu që nuk e kujtojnë.
Do të duhet të marrë një sy.
Allen
"Unë kurrë nuk kam ngritur një bord vini kështu që unë nuk e di se çfarë është si nga fund admin ..."
Unë kam pasur dy krijuar për një kohë, por ata nuk janë bordet e mia kryesore. Në fakt, ata janë pothuajse krejtësisht të papërdorur. I vendosur një deri me idenë e duke e përdorur atë në mënyrë blog interractive, por kurrë nuk e bëri.
Unë vetëm mori një sy të mirë disa minuta më parë, dhe IMO, vini rrahje phpBB larg, shume fronte shumë. Gjithashtu, unë kurrë nuk kanë pasur ndonjë problem me postimet e keqe apo njoftime update emergjente, siç kam me phpBB.
Them se çfarë mori mua nisur në kërkim është se kam kërkuar për të lëvizur tema dhe diskutime rreth në një nga phpBBs tim dhe nuk mund të gjejnë një mënyrë. Unë shkova në një nga admin më Invisions tim dhe ishte me të vërtetë përshtypje të gjitha mundësitë.
Për të gjithë kurioz, unë sugjeroj që instalimi i një bordi për të luajtur me të. Është e lehtë të goditje ajo larg, pasi në qoftë se nuk është ajo që ju dëshironi.
Njeri të ketë një çelës se si për të kthyer phpBBs tim në Invison?
Allen
Faleminderit për kokat lart, unë do të duhet për të kontrolluar atë.
Unë nuk jam i bindur që phpBB është ndonjë më pak të sigurta se çdo forum tjetër - kjo është vetëm arritur këtij viti, sepse kjo është larg nga sistemi më i miratuar atje (Sidomos për administratorët e forumit amatorë që ndoshta nuk e bllokoj poshtë sistemet e tyre të ngushtë si duhet) ... kështu është objektiv fattest për script kiddies. Pastaj përsëri, duke qëndruar larg nga "caqet fattest" nuk është një strategji e keqe të sigurisë në vetvete! :-)
Sa për konvertimin e një google e shpejtë, nxorri një përzgjedhje të gjerë converters bazës së të dhënave gjatë në Invision:
http://www.invisionboard.com/?convertors
converter më i fundit i tyre është nga phpBB v2.0.6 - megjithatë si ata përmend në this thread MySQL database është e njëjtë në të gjitha seri v2 e phpBB kështu që duhet të punojnë vetëm gjobë deri në v2.0.13 aktuale ... Dua ende parë backup.
Le ta dinë se si funksionon për ju!
(Shënim: Ju mund të lëvizin postimet e bëra në phpBB duke klikuar tek "Mod Thread butonin" në fund të faqes (zakonisht duket si një faqe të grabitur në gjysmë) i cili pastaj do të ju lejojnë të lëvizë dhe / ose temat e ndarë ... etj )
Thumb pa kokë
Deadenddays.com
Premiera Weekly Interneti's romantike sapun Zombie Opera Comedy Video Seria Thing.
Kliko këtu për të vizituar Support Faqe-Zone's Helpdesk
FalënderimSa për konvertimin e një google e shpejtë, nxorri një përzgjedhje të gjerë converters bazës së të dhënave mbi te vini
Tani unë duhet një 'roundtuit'.Le ta dinë se si funksionon për ju!
Faleminderit! Mendova se kisha parë diçka të tillë një kohë të gjatë prapa, por nuk mund ta gjeni.(Shënim: Ju mund të lëvizin postimet e bëra në phpBB duke klikuar tek "Mod Thread butonin" në fund të faqes (zakonisht duket si një faqe të grabitur në gjysmë) i cili pastaj do të ju lejojnë të lëvizë dhe / ose temat e ndarë ... etj )
phpBB mund të përdorni një ndërfaqe të më i kuptueshëm. IMO, gjithsesi.
Ndoshta se do të zgjidhë problemet e mjaftueshme që unë nuk do të konvertohet. Ne do të shohim. Duket se ka shumë të dobishme dhe këmbanat e bilbilave të vini
Allen
Version i phpBB 2.0.15 u lirua vetëm për bug fixes, por ato gjithashtu përmend një rregulluar serioze të sigurisë. Këtu ka një lidhje me shpalljen e tyre në forum.
Dhe një lidhje me fotografi udated e tyre shkarko zonë.
PhpBB Group shpall lirimin e phpBB 2.0.16. Ky version ka trajtuar disa bugfixes dhe një çështje kritike të sigurisë.
Këtu ka një lidhje të tyre 2.0.16 updater fotografi
Steve
I kam të lodhur nga spammers gjetur një mi i phpBBs tim duke përdorur Google dhe pastaj për nënshkrimin dhe postimin hedhurinë - ose thjesht duke renditur një URL të rrezikshme në listën e anëtarëve (që mund të ndodhë edhe nëse ato nuk janë miratuar për të postuar), kështu që unë u përpoq riemërimin direktoria ku ndodhet, pastaj duke shtuar se drejtori robots.txt tim.
I përdorur FrontPage të ndërrojë emrin e directory, kështu që unë nuk e di nëse ai ka punuar ndonjë magji të veçantë, ndërsa riemërimin, por unë dyshoj se nuk ka, kështu që çdo punë otta. Unë gjithashtu ndryshuar treguesin Scripts directory në panelin e konfigurimit phpBB tek titulli i ri. Kjo është e gjitha që bëri aq sa e forumit është e shqetësuar. Sigurisht, unë gjithashtu ndryshuar lidhjet në web faqen time tek pozicioni i ri si.
Duket për të punuar - deri tani - dhe forum shkon mirë. Jo spam!
Unë kuptoj se jo të gjithë do forumit tyre fshehur nga Google, por, për ata që nuk kujdesen nëse është e indeksuar, këtu është një zgjidhje.
YMMV.
Allen
Gjithashtu, ka disa mjaft të efektshme post Mods spam parandalimin e vlefshme ...
http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat\u003d57
Nuk janë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë thread. (0 anëtarë dhe 1 vizitore)