+ Відповісти на тему
Результати 1 по 2 з 2

Тема: Внутрішня помилка сервера і не вдається отримати доступ Cpanel

1. # 1
    MoDomains is offline Зареєстрований користувач MoDomains is on a distinguished road
    Rep державою
    0

Внутрішня помилка сервера і не вдається отримати доступ Cpanel

Hello.
    Один з моїх клієнтів є свій сайт, і я їх доступ через веб-сайт FTP спроба встановлення ErrorDocument 404 заяву. Htaccess файл.

І я пішов перевірити, щоб переконатися, що 404 працює, набравши в помилкові URL (domain.com / парам), а вона не працює, так що я повернувся в. Htaccess і видалив заяву, що я додав вважаючи, що я могли б зробити що-то неправильно.

Тепер, коли я типу веб-сайту в браузері, я не отримую нічого, окрім 500 Internal Server Error. І коли я намагаюся перейти на domain.com / Cpanel, IE8 кидає повідомлення, що я повинен знаходитися в автономному режимі і натиснути на "діагностику проблеми." У принципі, ні одна з сторінок відображається.

У FTP, файли все ще на сервері. Через FTP він говорить, що я не маю права доступу до файлу.

Таким чином, будь-яке допомога буде оцінили.
    Спасибі!
    Кімберлі

2. # 2
    MoDomains is offline Зареєстрований користувач MoDomains is on a distinguished road
    Rep державою
    0
    Я вирішив цю проблему, на щастя, маючи резервну копію мого сайту. Тому я пішов до моєї WHM і припиняється до облікового запису і скидання рахунку. Потім я пішов на сайт і завантажив домашній каталог і баз даних.

Так урок тут мати резервні копії ваших веб-сайтів.

+ Відповісти на тему

Інформація тему

Користувачі, які переглядають цю тему

Є в даний час 1 користувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)

Подібні нитки

1. Внутрішня помилка сервера
    У Gartner у форумі Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 2
    Останнє повідомлення: 03-26-2006, 9:28 вечора
  2. 500 Внутрішня помилка сервера на комп'ютерну графіку і р, але не PHP
    За lorriman у форумі Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 6
    Останнє повідомлення: 12-08-2004, 8:34 вечора
  3. 500 Внутрішня помилка сервера
    За nleco у форумі Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 3
    Останнє повідомлення: 11-15-2004, 5:10 вечора
  4. 500 Internal Server Error раптом - з-за установку phpsuexec на сервері
    Джим в форум Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 0
    Останнє повідомлення: 11-11-2004, 9:35 вечора
  5. Внутрішня помилка сервера??
    За windsorstudios у форумі Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 2
    Останнє повідомлення: 07-04-2004, 12:47 вечора

Відвідувачі виявили на цій сторінці, виконавши пошук:

Внутрішня помилка сервера Cpanel

Cpanel Внутрішня помилка сервера

Cpanel 500 внутрішня помилка сервера

Не вдалося отримати доступ Cpanel

Помилка 500 Cpanel

500 Internal Server Error не може отримати доступ увійдіть

внутрішня помилка Page cnt_

Cpanel IE8

внутрішня помилка сервера не можуть отримати доступ WHM. Htaccess 500 внутрішня помилка сервера ie8з панелі SeiteCpanel 404 Помилка 500живлення від Довідка HTTP Помилка 404Cpanel Htaccess автоматична 500 помилкаCpanel Логін 500 внутрішня помилка серверавнутрішньої помилку сервера можу приєднатисяCpanel внутрішню помилку 500404 помилка vBSEO 3.5.0 RC2 404 помилкаCpanel показує внутрішня помилка серверадоступу / Cpanel помилка 500внутрішній сервер косяк області accest webisteВнутрішня помилка сервера / CpanelНе вдалося отримати доступ Cpanel Внутрішня помилка серверане може отримати доступ Cpanel або на сайті500 помилка сервера косяк доступ за допомогою FTP

Теги для цієї теми

Дозвіл на публікацію

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
Автоматичний переклад (Працює на Powered by Google):
Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish