-
01-07-2003 11:10 вечора # 1
Приступаючи до роботи з електронної комерції
Чи будете ви люди, допоможіть мені зібрати загальну картину про те, як один закінчується з веб-сайтом здатна приймати замовлення на речі.
Я співаю з організації, які хотіли б мати можливість продавати квитки, диски і т.д. он-лайн. Я знаю, що організація має можливість приймати кредитні картки тому я думаю, це означає, що у нас вже є торговий рахунок.
Від читання через форум я знаю, що десь є установки програми кошика покупок на вашому сайті і отримати сертифікат, щоб мати можливість зробити безпечною угоди.
Прохання викладати про те, як все, що отримує зв'язали разом і скільки партій потрібно для того щоб робити всю роботу. Якщо б ми продовжувати цю роботу, будуть хороші люди тут, в Page-зони для рук початківців через все це?
Спасибі,
знак
-
01-07-2003 11:36 вечора # 2
Скільки обсягу ви говорите? Це цілком можливо не мати речі, як візки і замість цього є клієнти, або по пошті або по телефону замовлення їх сюди Це чудово працює, коли у вас є тільки кілька замовлень на день. Хоча я сподіваюся, деякі люди тут, щоб відповісти, що це не безпечно, багато хто чув про численні "безпечних" сайтів проникнення в кредитною карткою злодіїв, але дуже мало
перехоплення електронної пошти та дані кредитної картки крадіжки таким чином.
-
01-08-2003 12:37 ранку # 3
Створення кошику досить легко. Ви в основному натисніть кілька посилань з Cpanel встановити Чет CGI, а потім стала шукати різні варіанти в рамках сторінці адміністрування. Це безкоштовна тип корзину (агора). Це, безумовно, виглядає, як він буде робити роботу. Я ніколи не ставив перед одна, і я встановити деякі опції, створив категорію і товар протягом приблизно 10 хв. Потім я вирушив торговельний, і вона працює, як і будь-який інший кошика (мені по електронній пошті і "покупець '). Досить прохолодно. Він міг би використовувати деякі настройки, які я не потрапила у ще.
Так, вам необхідний існуючий торговий рахунок для обробки кредитних карт. І якщо у вас є бекенда програми обробки, Theres маленький ручний участь співробітник канцелярії. (Якщо я пропустив його).
Єдине, він не робить SSL, принаймні за замовчуванням. Для цього на сторінці SSL-зона, я розумію, що вам просто потрібно отримати свій власний сертифікат, а за невелику плату, Page зоні буде створений статичний IP, щоб використовувати його. Theres інший потік на SSL для специфіку.
Це де я продовження на це питання ... як інтегрувати PayPal, так що покупці можуть просто стрибнути в PayPal система оплати, в основному, як покупкою Page зоні, пішли. (Якщо ви вибрали PayPal). Здається, це було б простий спосіб спочатку налаштовані на просте возі, і обробляти замовлення безпечно?
-
01-08-2003 3:20 ранку # 4
Ви читали цей матеріал на сайті Paypal обробки платежів:
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr.../index-outside
-
01-08-2003 11:32 ранку # 5
Ну, хіба це не те, що холодна річ! Спасибі!
Інформація тему
Користувачі, які переглядають цю тему
Є в даний час 1 користувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)
Подібні нитки
-
За lanesharon у форумі Загальні питання та коментарі
Відповідей: 1
Останнє повідомлення: 07-15-2003, 6:29 ранку
-
У борошномельно у форумі Загальні питання та коментарі
Відповідей: 5
Останнє повідомлення: 07-04-2003, 7:46 вечора
-
За wmeyer у форумі Загальні питання та коментарі
Відповідей: 2