+ Відповісти на тему
Результати 1 по 5 з 5

Тема: Приступаючи до роботи з електронної комерції

1. # 1
    hyde is offline Зареєстрований користувач hyde is on a distinguished road
    Rep державою
    0

Приступаючи до роботи з електронної комерції

Чи будете ви люди, допоможіть мені зібрати загальну картину про те, як один закінчується з веб-сайтом здатна приймати замовлення на речі.

Я співаю з організації, які хотіли б мати можливість продавати квитки, диски і т.д. он-лайн. Я знаю, що організація має можливість приймати кредитні картки тому я думаю, це означає, що у нас вже є торговий рахунок.

Від читання через форум я знаю, що десь є установки програми кошика покупок на вашому сайті і отримати сертифікат, щоб мати можливість зробити безпечною угоди.

Прохання викладати про те, як все, що отримує зв'язали разом і скільки партій потрібно для того щоб робити всю роботу. Якщо б ми продовжувати цю роботу, будуть хороші люди тут, в Page-зони для рук початківців через все це?

Спасибі,
    знак

2. # 2
    grobe is offline Зареєстрований користувач grobe is on a distinguished road
    Rep державою
    48
    Скільки обсягу ви говорите? Це цілком можливо не мати речі, як візки і замість цього є клієнти, або по пошті або по телефону замовлення їх сюди Це чудово працює, коли у вас є тільки кілька замовлень на день. Хоча я сподіваюся, деякі люди тут, щоб відповісти, що це не безпечно, багато хто чув про численні "безпечних" сайтів проникнення в кредитною карткою злодіїв, але дуже мало
    перехоплення електронної пошти та дані кредитної картки крадіжки таким чином.

3. # 3
    kvincent is offline Зареєстрований користувач kvincent is on a distinguished road
    Rep державою
    0
    Створення кошику досить легко. Ви в основному натисніть кілька посилань з Cpanel встановити Чет CGI, а потім стала шукати різні варіанти в рамках сторінці адміністрування. Це безкоштовна тип корзину (агора). Це, безумовно, виглядає, як він буде робити роботу. Я ніколи не ставив перед одна, і я встановити деякі опції, створив категорію і товар протягом приблизно 10 хв. Потім я вирушив торговельний, і вона працює, як і будь-який інший кошика (мені по електронній пошті і "покупець '). Досить прохолодно. Він міг би використовувати деякі настройки, які я не потрапила у ще.

Так, вам необхідний існуючий торговий рахунок для обробки кредитних карт. І якщо у вас є бекенда програми обробки, Theres маленький ручний участь співробітник канцелярії. (Якщо я пропустив його).

Єдине, він не робить SSL, принаймні за замовчуванням. Для цього на сторінці SSL-зона, я розумію, що вам просто потрібно отримати свій власний сертифікат, а за невелику плату, Page зоні буде створений статичний IP, щоб використовувати його. Theres інший потік на SSL для специфіку.

Це де я продовження на це питання ... як інтегрувати PayPal, так що покупці можуть просто стрибнути в PayPal система оплати, в основному, як покупкою Page зоні, пішли. (Якщо ви вибрали PayPal). Здається, це було б простий спосіб спочатку налаштовані на просте возі, і обробляти замовлення безпечно?

4. # 4
    grobe is offline Зареєстрований користувач grobe is on a distinguished road
    Rep державою
    48
    Ви читали цей матеріал на сайті Paypal обробки платежів:
    http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr.../index-outside

5. # 5
    kvincent is offline Зареєстрований користувач kvincent is on a distinguished road
    Rep державою
    0
    Ну, хіба це не те, що холодна річ! Спасибі!

+ Відповісти на тему

Інформація тему

Користувачі, які переглядають цю тему

Є в даний час 1 користувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)

Подібні нитки

1. OS комерції - останньої версії?
    За lanesharon у форумі Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 1
    Останнє повідомлення: 07-15-2003, 6:29 ранку
  2. Мережі завантажити "електронна комерція" питання
    У борошномельно у форумі Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 5
    Останнє повідомлення: 07-04-2003, 7:46 вечора
  3. Приступаючи до роботи (новий користувач)
    За wmeyer у форумі Загальні питання та коментарі
    Відповідей: 2
    Останнє повідомлення: 06-20-2003, 3:37 ранку

Відвідувачі виявили на цій сторінці, виконавши пошук:

-

Дозвіл на публікацію

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
Автоматичний переклад (Працює на Powered by Google):
Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish